CEO Build – un eveniment de voluntariat și de sustenabilitate

ENGIE Romania și Habitat for Humanity au organizat un eveniment de voluntariat dedicat liderilor pentru a ajuta 4 familii să se mute în casă nouă

La ENGIE, credem că orice investiție în oameni este o investiție în viitor.

De aceea, ca parte a demersurilor prin care ne implicăm în comunitățile în care suntem prezenți, am organizat, alături de partenerii tradiționali de la Habitat for Humanity România, un eveniment de voluntariat cu participarea unui număr impresionant de lideri din comunitatea de afaceri.

CEO Build, derulat pe 16 mai, în comuna Berceni din județul Prahova, este un eveniment de voluntariat diferit, o zi în care lideri ai comunității de afaceri, ai organizațiilor non-guvernamentale și ai opiniei publice se dedică rolului de voluntar.

Această ediție s-a bucurat de participarea a 48 de CEO și lideri de opinie, care au realizat, timp de o zi, lucrări de finisaje interioare pentru ultimul dintre cele trei cvadruplexuri construite de Habitat for Humanity și partenerii lor. La finalul întregului șantierului, în locuințe se vor fi mutat, în total, 12 familii în nevoie de acoperiș.
Printre cei 48 de lideri s-au numărat parteneri, clienți și angajați ai ENGIE Romania, precum și reprezentanți ai mass-media. Astfel, experiența, una memorabilă pentru participanți, a răspuns nevoii continue și permanente de a sprijini comunitățile și de a construi, împreună, un viitor prietenos.

Descoperă mai multe despre colaborarea cu Habitat for Humanity din această pagină.

keyboard_arrow_up