Anunțuri publice

ANUNT PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE INCADRARE

SC ENGIE ROMANIA S.A. reprezentata de SC INSTANT CONSTRUCT COMPANY S.R.L., titular al proiectului de “Sistematizare retea distributie gaze naturale pe str. CALEA PRUTULUI si str. DEPOULUI-ce include fosta str. TROTUS, str. Vezuviului, zona str. ALEXANDRU MORUZZI-Depoul CFR, cu conducte si instalatii de racordare MP din PE100 SDR11” anunță publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare faza evaluarea impactului asupra mediului in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul de “Sistematizare retea distributie gaze naturale pe str. CALEA PRUTULUI si str. DEPOULUI-ce include fosta str. TROTUS, str. Vezuviului, zona str. ALEXANDRU MORUZZI-Depoul CFR, cu conducte si instalatii de racordare MP din PE100 SDR11” propus a fi amplasat in orasul Galati, judetul Galati.

          Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la urmatoarea adresa de internet http://apmgl.anpm.ro, la sectiunea : Reglementari-Acordul de mediu-Proiect decizie etapa de incadrare.

Observatiile publicului la proiectul deciziei de incadrare se primesc la APM Galati pe email office@apmgl.anpm sau pe fax 0236471009, in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

keyboard_arrow_up