Preia controlul propriei surse de căldură și de producere frig și energie electrică!
Soluțiile de trigenerare produc energie electrică și căldură recuperată, sub formă de apă caldă, precum și frig având unul dintre cele mai eficiente randamente economice de generare a energiei. Convertirea gazelor sau a altor combustibili în energie electrică, termică și frig în propria locație elimină costurile și pierderile de distribuție a energiei electrice.
ENGIE oferă sisteme de trigenerare personalizate, proiectate pentru nevoile companiei tale și adaptate modului în care dorești să folosești căldura, agentul de răcire și electricitatea produsă în procesele afacerii tale cum ar fi: încălzire, apă caldă industrială, aer cald industrial, abur, consum tehnologic de electricitate. Astfel, compania ta beneficiază de o independență energetică mai mare, rate de performanță îmbunătățite și un mod eficient, din punct de vedere al costurilor, de a-ți îndeplini cerințele energetice.
Beneficiile soluției ENGIE
- Eficientizarea costurilor prin generarea propriei energii termice şi electrice pentru necesarul de consum reducându-se consumul total de combustibil cu până la 25%;
- Obținerea unei independențe relevante de alimentare cu energie electrică în cazul întreruperilor din reţeaua naţională;
- Reducerea emisiilor de carbon și protejarea mediului printr-o utilizare mai eficientă a energiei;
- Oferirea unei soluții complete. Încă din faza de construire ENGIE Romania execută proiectarea, lucrările de conectare la rețeaua de gaze naturale, electricitate, rețeaua termică, bateriile de răcire, precum și selecția producătorilor de echipamente.
Soluție integrată oferită de ENGIE
- Gestionarea integrată a proiectului – evaluare, proiectare, instalare și recondiționare, punerea în funcțiune, finanțare și asistență post-predare.
- Finanţare – opțiuni de finanțare flexibilă care oferă predictibilitate și un important ajutor în gestionarea investiției de capital.
- Instalarea și punerea în funcțiune – supravegherea proiectului de la livrare până la punerea în funcțiune în timp util, pentru a respecta etapele proiectului.
- Siguranța – menținerea celor mai înalte standarde de siguranță în timpul lucrărilor de instalare, punere în funcțiune și întreținere în locație.
- Asistență post-predare – mentenanța periodică a lucrării și înlocuirea fără costuri a echipamentelor, pe toată durata de garanție.