ENGIE X Popeci Utilaj Greu: Instalarea unei centrale fotovoltaice cu o putere de 323 kWp pentru producerea de energie verde

ENGIE X Popeci Utilaj Greu: Instalarea unei centrale fotovoltaice cu o putere de 323 kWp pentru producerea de energie verde

Despre Popeci Utilaj Greu

Popeci Utilaj Greu este un actor important în piața furnizării de echipamente industriale, având o experiență de peste 24 de ani în producția mașinilor tehnologice. Gama de produse oferite de grupul Popeci este diversificată, acoperind o paletă largă de nevoi din sectorul industrial. În completarea portofoliului bogat de produse, compania oferă și servicii complementare de proiectare tehnologică, tratamente chimice și termochimice, reparații mașini-unelte și accesorii, modelare 3D sau montaj piese.
Rulează videoul

Nevoile de business ale Popeci Utilaj Greu

Popeci Utilaj Greu își propune să livreze clienților săi produse de o calitate superioară păstrând, în același timp, o ofertă de preț avantajoasă. Prin urmare, nevoia de bază a companiei este de a reduce costurile cu energia electrică în cadrul procesului de producție. În același timp, compania își asumă responsabilitatea în demersul de protecție a mediului înconjurător, devenind astfel una dintre firmele care utilizează surse de energie verde și le integrează în activitatea zilnică pentru a-și reduce amprenta de carbon.

Soluţia propusă de ENGIE

Pentru a sprijini Popeci Utilaj Greu în procesul de tranziție către surse regenerabile de energie și pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător, ENGIE a oferit soluția instalării unei centrale fotovoltaice cu o putere de 323 kWp. Sistemul on-grid, cu un total de 592 de panouri, a fost instalat pe o suprafață de 1.513 mp și va acoperi o parte semnificativă din consumul de energie electrică al companiei, contribuind astfel la o importantă reducere a costurilor energetice.

Beneficiile obţinute de Popeci Utilaj Greu

Prin implementarea soluţiei oferite de ENGIE, Popeci Utilaj Greu va obţine o reducere a consumului de energie electrică din reţeaua publică de aproximativ 30% prin producţia proprie de energie verde, contribuind astfel și la reducerea amprentei de carbon. Centrala electrică fotovoltaică va genera anual aproximativ 382 MWh și va ajuta la reducerea emisiilor corespunzătoare pentru 114 de tone de dioxid de carbon pe an.

Ce spun reprezentanţii Popeci Utilaj Greu

„Pe durata executării lucrărilor, partea de montaj a mers foarte bine. Totul a mers foarte repede și fără să ne deranjeze. Adică au lucrat și noi am putut să lucrăm în paralel și astfel ne-am completat unii pe alții. Suntem foarte mulțumiți de această afacere. Pentru că atunci când câştigi niște bani sau reduci niște costuri înseamnă o afacere.

Noi suntem ȋn discuții cu ENGIE și dorim să desfășurăm și alte proiecte mai mari sau mai mici. Dorim să lucrăm în continuare cu ENGIE pentru că sunt foarte serioși ȋn ceea ce fac și sper ca într-o zi să avem energie numai de la panourile acestea voltaice. Recomand tuturor să caute ENGIE și să facă o treabă bună.”

Dorești să planificăm împreună primii pași spre
tranziţia la energia verde?